a) Jeg giver samtykke til, at GoJoin kan sende mig information og/eller gode tilbud pr. e-mail. Samtykket kan til enhver tid nemt tilbagekaldes.

b) Jeg bekræfter, at jeg har gennemlæst, forstået og giver samtykke til GoJoins behandling af mine persondata som anført her: Læs om vores behandling af personoplysninger her.

c) Jeg accepterer GoJoins forretningsbetingelser, herunder (i) at GoJoin alene er formidler mellem arrangements-udbydere og -deltagere, dvs. at aftalen indgås mellem udbyder og deltager, og GoJoin har derfor ikke noget ansvar i relation til arrangementerne, hvorfor alle krav skal rettes mod hhv. udbyder eller deltager, (ii) at GoJoin har begrænset sit ansvar, (iii) at eventuel betaling for arrangementsdeltagelse sker samtidig med tilmelding til arrangementet og GoJoin tilbageholder betalingen indtil efter arrangementets afholdelse, (iv) at forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret ikke finder anvendelse, og (v) at du giver GoJoin ret til at anvende tekst og billeder, som du indsender til os fx ved oprettelse af arrangementer. Læs vores forretningsbetingelser her.