Festlig Opera-aften: Puccini, Gianni Schicchi

Mere om aktiviteten

Italiensk Opera-aften med svindel og humbug - incl vin, vand og lækre sandwiches.

Få en herlig oplevelse når operaen Gianni Schicchi vises på skærm i Salon for visuelle foredrag, København Ø .

Med hovedtelefoner og på stor skærm bliver det næsten som selv at være til stede på de aller bedste pladser.

Opsætningen er med et stjernehold af sangere og Alessandro Corbelli i spidsen til London-Filharmonikerne med Vladimir Jurowskij på podiet.

Operaen handler om en spektkulær arvesag efter en episode i Dantes "Den guddommelige komedie" og er Puccinis eneste, men mesterlige opera i den komiske genre.

Over et glas vin indleder Hans Brodersen kort forestillingen med oplysninger om tilblivelsen og handlingen, og et par gode historier om svindel og humbug fra før og nu, der passer ind.

I pausen serveres forskellige lækre sandwiches og der er tid til en hyggelig snak.Hans Brodersen er foredragsholder og uddannet fra Den Grafiske Højskole (i dag Danmarks Medie- og Journalisthøjskole).


Datoer

Tidligere omtale af arrangøren

Et særdeles interessant foredrag præsenteret på en god måde af en vidende herre. Smukke og hyggelige omgivelser med dejlige værter og ikke mindst dejligt publikum ;-) Klart anbefalelsesværdigt, og jeg skal nok holde øje med kommende arrangementer.

Deltog i Revolutionen 1917 & Sovjet set i ny vinkel d. 7 Februar 2019

Virkelig hyggelig salon! Et interessant foredrag og god humor i vellykket forening med vin og hyggesnak med de andre deltagere. Tak for en fin aften.

Deltog i Revolutionen 1917 & Sovjet set i ny vinkel d. 7 Februar 2019
Føj til favoritter

Strandvejen 67B 2. tv

2100, København Ø

Indendørs