Kongelige Juleborde på Christiansborg Slot

Mere om aktiviteten

I juletiden vil de kongelige lokaler på Christiansborg agere de strålende rammer om fantasifulde juleborde - inspireret af konger og dronninger fra gamle dage til vor egen tid.
Christian 6.s julebord er langt og dystert, Christian 7.s emmer af maskerade og juleløjer og til Christian 8.s storslåede nytårstaffel bliver der serveret 16 retter og smadret 32 Flora Danica-tallerkner.
Frederik 7. drømmer sig tilbage til Oldtidens jul i sit rodede lønkammer på Christiansborg, mens der hos Christian 9. ligger julegaver parat til Kongens utallige familiemedlemmer fra hele Europa, og der er hele to juletræer - Dronningen og Kronprinsessen konkurrerer om hvem der kan pynte det smukkeste træ.
På Dronning Margrethes eget julebord er der risengrød og hjemmekreeret julepynt - helt i tråd med barndommens jul i Trend, hvor Dronning Ingrid lader piberensernisserne skøjte henover et spejl på julebordet.
Inkl. entre og omvisning med guide.

AOF Vestegnen Telefon Nr: 43 71 36 71


Datoer

Tidligere omtale af arrangøren

Skøn tur rundt i haven kombineret med spændende historisk fortælling og en stor naturfaglig viden hos guiden. Selvom jeg kender haven ganske godt, så jeg den nu med helt nye øjne. Meget vellykket!

Deltog i Botanisk Have d. 13 September 2018

Deltog i Botanisk Have d. 13 September 2018
Føj til favoritter

Prins Jørgens Gård

1218, København K

Indendørs

AOF Vestegnen