Nøddeknækkeren - Jule-balletten over alle

Mere om aktiviteten

Få en hyggelig for-jul og en stor oplevelse. Med hovedtelefoner og stor skærm, bli'r det næsten som at være til stede på de aller bedste pladser i Musical Téâtre Châtelet i Paris, hvor balletten udspiller sig julenat. Billetprisen er incl. Gløgg m.m. Denne udgave af Tchaikovskijs iørefaldende ballet tager udgangspunkt i den smukke klassiske koreografi, men leger med både handlingen og instrumenteringen - så den bliver moderne, fransk og meget elegant. Over et glas vin indleder Hans Brodersen kort forestillingen med oplysninger om tilblivelsen af balletten og handlingen. I pausen serveres gløgg, kager, vin, chips og ost og der bliver tid til en hyggelig snak, før 2. akt går igang. Der er meget at glæde sig til.


Datoer

ons d. 27. nov '19 – kl. 19.30 - 22.30 Åben for tilmeldning Tilmeldningsfrist Ingen

Tidligere omtale af arrangøren

Et særdeles interessant foredrag præsenteret på en god måde af en vidende herre. Smukke og hyggelige omgivelser med dejlige værter og ikke mindst dejligt publikum ;-) Klart anbefalelsesværdigt, og jeg skal nok holde øje med kommende arrangementer.

Deltog i Revolutionen 1917 & Sovjet set i ny vinkel d. 7 Februar 2019

Virkelig hyggelig salon! Et interessant foredrag og god humor i vellykket forening med vin og hyggesnak med de andre deltagere. Tak for en fin aften.

Deltog i Revolutionen 1917 & Sovjet set i ny vinkel d. 7 Februar 2019

140,00 kr

0.00 kr

1

140 Kr
Tilmeld
Føj til favoritter

Salon for Visuelle Foredrag v/Hans Brodersen, Strandvejen 67b, 2.sal tv

2100, København Ø

Indendørs