Gavnlig metakognitiv opmærksomheds-metode

Mere om aktiviteten

Kom og hør hvordan du kan bruge den Metakognitive Opmærksomheds-Metode til at opnå mere ro, overblik og dynamik i dit liv. Metoden bygger med succes på ny forskning af professor Adrian Wells, Universitetet i Manchester. Den metakognitive tilgang er ny indenfor psykologiens verden og har fået stor anerkendelse og succes. Med metoden oplever mange bla. mere fred og øget overskud. Adrian Wells og hans forskerteams metoder anbefales af Den Britiske Sundhedsstyrelse direkte, til især visse behandlinger som har givet flotte resultater i omfattende undersøgelser. Det er først i de seneste år at den metakognitive metode begynder at slå igennem i behandlersystemet verden over. Foredraget er en introduktion der giver dig redskaber til, hvordan du ved hjæp af en metakognitiv opmærksomheds-metode selv kommer igang med at begrænse fx stress, tankespin og tristhed og opnå mere ro, overblik og dynamik på en måde der er naturlig for dig.


Datoer

tir d. 29. okt '19 – kl. 19.00 - 22.00 Åben for tilmeldning Tilmeldningsfrist Ingen

Tidligere omtale af arrangøren

Et særdeles interessant foredrag præsenteret på en god måde af en vidende herre. Smukke og hyggelige omgivelser med dejlige værter og ikke mindst dejligt publikum ;-) Klart anbefalelsesværdigt, og jeg skal nok holde øje med kommende arrangementer.

Deltog i Revolutionen 1917 & Sovjet set i ny vinkel d. 7 Februar 2019

Virkelig hyggelig salon! Et interessant foredrag og god humor i vellykket forening med vin og hyggesnak med de andre deltagere. Tak for en fin aften.

Deltog i Revolutionen 1917 & Sovjet set i ny vinkel d. 7 Februar 2019

150,00 kr

0.00 kr

1

150 Kr
Tilmeld
Føj til favoritter

Salon for Visuelle Foredrag v/Hans Brodersen, Strandvejen 67b, 2.sal tv

2100, København Ø

Indendørs